Ofte stillede spørgsmål

FAQs

FAQ om tests og certificeringer

Hvad er eksamens certificeringer?
En eksamenscertificering er et uddannelsesbevis, der indeholder karakteroversigt og underskrift fra skolens leder eller rektor. Det er et bevis, som giver dig ret til at kalde dig en bestemt titel, og det er certificeringen og eksamensbeviser, der er din adgang til videre- og efteruddannelse.
Hvorfor er eksamener vigtige?
Eksamener er vigtige, fordi de giver dig mulighed for i de næste mange år at være beskæftiget inden for den branche, du interesserer dig for. Og eksamener giver dig mulighed for at skille dig ud fra andre kandidater til et job. Til eksamen bedømmes du på din præstation under testen, og det er på baggrund af denne, at du får en karakter.
Hvordan tager man eksamener?
Det er forskelligt fra uddannelsesinstitution til uddannelsesinstitution, hvordan eksamener er tilrettelagt, og hvordan de afholdes. Du kan tage både mundtlige og skriftlige eksamener, og de kan afvikles både gruppebaseret og individuelt.

Det er Uddannelsesministeriet, der udstikker de overordnede rammer for, hvordan eksamener afholdes i Danmark.

Hvordan tager man certificeringer online?
På nettet kan du tilmelde dig forskellige kurser og online-undervisningsforløb. Du skal tilmelde dig kurset elektronisk, og du skal gennemføre alle moduler i det pågældende kursus for at kunne modtage din certificering. Du skal typisk skrive rapporter, som er den mest udbredte eksamensform i denne forbindelse.
0/50 ratings

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam,

Blogs