Om os

Hvad vi står forr

Hos Ubtesten.dk handler det udelukkende om at klæde dig bedst muligt på til fremtiden i forhold til skole, uddannelse og beskæftigelse. Det kan være afgørende at have fuldført en uddannelse for at kunne mestre et konkret fagområde. Det kan blandt andet være inden for servicesektoren, sundhedsvæsenet, håndværkerbranchen eller handelsområdet.

Mens eksamener primært er forbundet med tests i folkeskole og på ungdomsuddannelser, er certificeringer det bevis, som modtages på faguddannelser og universiteter.

Vi ved, at vores læsere har vidt forskellige drømme og ønsker i forhold til skole og job. Derfor har vi forskellige blogs på vores hjemmeside, der henvender sig til forskellige alders- og målgrupper. Du finder blandt andet en blog med de bedste eksamensråd, og du kan læse nærmere om, hvilke eksamener og tests, det danske skolesystem er bundet op omkring. Med andre ord ønsker vi både at give dig praktisk og faktuel viden samtidig med, at du bliver klædt på mentalt og psykisk til at gennemgå eksamener.

Det er vidt forskelligt fra uddannelse til uddannelse, hvordan eksamenerne afvikles. Det kan være mundtlige eller skriftlige eksamener, og de kan være afviklet over alt fra 2 timer til flere dage. Uanset hvilken situation du står i, sørger vi for at give dig de bedste værktøjer, så du får en god eksamen.
Nervøsitet, bekymring og søvnløse nætter er for mange unge en del af det at gå til eksamen. Des mere du er forberedt, og des større viden du har om, hvordan din eksamen eller test kommer til at blive afviklet, des bedre bliver din oplevelse.

Gode eksamensoplevelser er afgørende for, hvordan du klarer dig. Stress og psykisk pres kan blokere for hjernens evne til at fokusere, og det kan hæmme langtidshukommelsen.
Vores mål med Ubtesten.dk er at give både unge og voksne det bedste afsæt for at få det resultat til tests, som der drømmes om.

0/50 ratings

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam,

Blogs