I stort set alle forhold forekommer der perioder, hvor gnisten i soveværelset måske ikke ligefrem peaker. Heldigvis er der dog flere måder hvorpå man kan få gang i sit sexliv og genfinde gnisten, hvis den er forsvundet lidt.

Man kan indføre frækt undertøj (evt. med rollespil), sexlegetøj eller endda offentlig sex, hvis man føler sig ekstremt eventyrlysten og har brug for virkelig at få pulsen op (fordi man kan blive fanget i akten).

kvinde i lingeri

Tag små skridt og find ud af, hvad der fungerer for dig og din partner

Den bedste måde at finde ud af, hvad der skal til for, at man kan genfinde gnisten i sexlivet med sin partner, er at prøve forskellige ting af.

F.eks. kan man starte med rollespil eller frækt undertøj (eller kombinere dem) og så gradvist trappe op, hvis man føler at undertøj eller rollespil ikke er nok.

Med frækt undertøj er der rigtig mange muligheder man kan udforske. Man kan starte med sådan noget som et Obsessive Imperia Babydoll sæt og så gå op til noget af det mere afslørende lingeri.

Er det ikke nok kan man tage skridtet op til sexlegetøj og prøve noget forskelligt af, for at se om det kan sætte gang i sengegymnastikken.

 frækt undertøj

Kommunikation og ærlighed er en af nøglerne 

Når man sådan skal prøve at få gang i sexlivet sammen med sin partner, så er det ekstremt vigtigt, at man kommunikerer og er ærlige, hvis der er noget man godt kan lide at gøre eller noget frækt undertøj eller legetøj man godt kan lide at bruge.

Det samme gør sig selvfølgelig gældende for ting man ikke kan lide. Man skal ikke lyve over for sin partner bare fordi den anden part godt kan lide noget som man ikke selv kan lide. Er man ikke ærlig, kan det gøre det hele være.