Mange familier vælger med tiden at udvide familien med et kæledyr, og det kan der være mange grunde til. Børnene synes det er hyggeligt, og det er en god måde at lære om pligter og at tage sig af andre på, når dyrene skal passes.

Læs videre her, hvis du vil vide mere om, hvorfor en staffordshire bull terrier er den perfekte familiehund, hvis der er større børn i familien.

Legesyg og kærlig

Disse skønne staffordshire bull terriere er glade for sjov og leg, og det er formentlig noget, som passer børnene i familien. Det kan ske at den, i sit glade og legesyge humør, bliver voldsom, og derfor kan det være en god idé at få denne terrier race, når børnene når en alder og størrelse, hvor de magter at sige fra.

Det er vigtigt at understrege, at staffordshire bull terrieren er meget kærlig, selvom den kan blive voldsom i sin leg. Det er bare vigtigt at være opmærksom på at få opdraget hunden, så den ikke bliver for voldsom.

En energisk race

Hvis du vælger at få en staffordshire bull terrier, skal du være klar på at gå lange ture og træne med din nye ven. Denne hunderace har behov for meget motion, og hvis du er typen, der elsker løbeture, bliver denne hund din bedste ven. Den elsker en god løbetur, men det er også vigtigt, at du sætter en tidsramme for dens aktivitet, for den kan ikke altid selv mærke, hvornår det er tid til at stoppe.

Hunden vil også gerne udfordres mentalt, så det er en god idé at lægge forskellige træningsformer ind i hverdagen som for eksempel apporteringstræning. Du kan også lave forskellig lydighedstræning med den eller starte til hundetræning.