Har du din egen virksomhed og vil du gerne nå ud til så mange af dine kunder som muligt? Som virksomhed er det vigtigt at bibeholde kundernes interesse, så de jævnligt besøger din side for at se hvad du kan tilbyde dem. Det er vigtigt med god omtale samt et solidt kundesegment, da dette er altafgørende for at der er salg og dermed er omsætning i biksen. Du skal sørger for at formidle din virksomheds budskab og booste dine kunder med nyheder, så de bliver nysgerrige efter hvad der fungerer på din side.

Hold din hjemmeside simpel

For mange kunder betyder det meget at du har en simpel og overskuelig hjemmeside, da det er altafgørende for at folk har lyst til at besøge din side igen. Hvis man skal bruge lang tid på at søge efter noget bestemt, så når kunderne at miste tålmodigheden. Det samme er gældende når du poster noget på de sociale medier eller skriver nyheder ud til dine kunder på mail. Det er vigtigt at du er kortfattet og klar i dit budskab, så kunderne ikke skal bruge tid på at finde ud af hvad din mail f.eks. går ud på.

Gør dine mails så direkte som muligt

Mange kunder er trætte af at modtage mange reklamer samt spam i deres mailboks. Derfor skal du passe på med at dine mails ikke kommer til at falde ind i denne kategori. Det er vigtigt at tænke over hvad der f.eks. står i emnefeltet, da det er det første som kunden ser på, når der tikker en mail ind. Med text only email kan du hurtigt og nemt finde ud af, hvordan du skriver kortfattede mails, som kunderne har lyst til at læse.